Sluit jouw hondenschool aan!

Cursus Detectie Instructeur NL

Sluit je nu aan!

Wil jij jouw hondenschool aansluiten bij de Nederlandse Speur en Detectie Bond?

Fantastisch!

Het is onze droom om ervoor te zorgen dat iedereen die in Nederland op een goede manier met detectie bezig is, zich onder één vlag verenigt, zodat we als beroepsgroep zoveel mogelijk hondenbezitters kunnen helpen met het correct aanleren van detectie aan hun honden.

hondenschool detectie

Meer info

Hoe werkt het?

Aansluiten bij de Nederlandse Detectie Bond is mogelijk voor elke hondenschool. Of je nu in je avonduren lesgeeft aan een paar cursisten of een professionele hondenschool met vijf instructeurs hebt, je bent bij ons van harte welkom.Stuur ons even een berichtje via het contactformulier en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden door te spreken. Als alles in orde is, sta je binnen een week op onze website en kan je aan de slag!

Voorwaarden

Om je hondenschool te kunnen aansluiten bij de Nederlandse Speur en Detectie Bond vinden wij het belangrijk dat je voldoende kennis hebt van detectie. Alleen op deze manier kunnen we er met elkaar voor zorgen dat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Om je kennis van detectie te vergroten, bieden wij een eigen opleiding aan tot erkend detectie-instructeur. Heb jij elders al een opleiding gevolgd tot detectie-instructeur of ben je dit momenteel aan het doen? Dan verwelkomen wij je ook graag bij de Nederlandse Detectie Bond!

Aangesloten zijn als hondenschool bij de Nederlandse Speur en Detectie Bond is gratis. Wel vragen wij een bedrag voor het beoordelen van de examens. Voor wedstrijden is het verplicht dat de cursisten aangesloten zijn bij de bond.

Tot slot vinden we het belangrijk dat je jouw kennisniveau up-to-date houdt. Hiervoor bieden wij jaarlijkse bijscholing aan, die je bij ons kunt volgen. Dit is echter niet verplicht als je kan aantonen dat je jezelf op een andere manier hebt bijgeschoold.

Neem contact op
detectie honden wedstrijden detectie detectie

Meer informatie of aanmelden als hondenschool?

Wil je meer weten over de opleiding of de mogelijkheden tot aanmelding van een hondenschool bespreken? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Mis je een hondenschool in een bepaalde regio? Stuur dan ook een bericht. Dan kijken we naar de mogelijkheden in de regio.