Blog Nederlandse Speur en Detectie Bond

puppy instructeur

Seminar Puppy Detectie Instructeur

Lees meer over de seminar puppy detectie instructeur. Er zijn 2 data in juni 2021 waarop deze wordt gegeven. Nieuwe data op aanvraag.

Lees meer →
webinar line-up

Webinar Line-up training

Lees meer over de webinar line-up training bij detectie tijdens training, wedstrijden of examens. Deze zal in mei 2021 plaatvinden.

Lees meer →
opleiding nosebedience

Opleiding nosebedience instructeur

Lees meer over de opleiding tot instructeur nosebedience van de Nederlandse Speur en Detectie Bond. Wij bieden in mei en september nieuwe mogelijkheden aan voor de opleiding.

Lees meer →
hondengeleider detectie

Opleiding hondengeleider detectie

Lees meer over de opleiding hondengeleider detectie van de Nederlandse Speur en Detectie Bond. Wij bieden voor bedrijven of particulieren verschillende mogelijkheden aan.

Lees meer →
benodigdheden detectie

Benodigdheden detectie webshop

Lees meer over de webshop van de Nederlandse Speur en Detectie Bond voor alle materialen en benodigdheden voor detectie training. Verkoop aan hondenscholen en particulieren.

Lees meer →
instructeur detectie

Opleiding detectie instructeur hondenscholen

Lees meer over de opleiding detectie instructeur voor honden op hondenscholen. Wij hebben verschillende data voor 2021 toegevoegd. Kijk op de website voor mogelijkheden.

Lees meer →
boxen detectie

Detectie materiaal line-up

Tijdens de eerste examens van de Nederlandse Speur en Detectie Bond is gebruik gemaakt van de lage pionnen. Deze zijn ideaal voor een langere line up.

Lees meer →
stadion zoeken detectie

Stadion zoeken workshop detectie

Speurhondencentrum Kynero heeft vandaag een hele leuke workshop gegeven in het stadion. Tijdens deze dag zochten de cursisten met hun honden tussen alle rijen stoelen.

Lees meer →
tuig of halsband detectie

Gebruik je een tuig of halsband?

Vaak vragen cursisten of zij een speciaal tuig moeten aanschaffen voor detectie training. Voor de eerste trainingen raad ik aan altijd te gebruiken wat de hond gewend is.

Lees meer →
geurpot detectie

Hoe maak je een geurpot?

Een goede geurpot is cruciaal voor een goede detectie training. Wanneer een geurpot niet zorgvuldig wordt gemaakt, is er grote kans dat de hond het verkeerde wordt aangeleerd.

Lees meer →
hond detectie

Wat is detectie?

Detectie is een hele leuke bezigheid / sport voor jouw hond. Met detectie leer je jouw hond een geurbron te vinden. Wanneer de hond deze heeft gevonden, zal hij/zij dit kenbaar maken door middel van een aangeleerde alert.

Lees meer →
opleiding detectie

Opleiding detectie instructeur

Op onze website zijn de data voor alle opleidingen van 2021 toegevoegd. De opleiding tot detectie instructeur via de Nederlandse Speur en Detectie Bond biedt een brede basis voor iedere instructeur of gedragstherapeut die verder wil op het gebied van neuswerk.

Lees meer →
webinar detectie

Webinar detectie wedstrijden

Op 10 februari 19.00 zal de Nederlandse Speur en Detectie Bond een webinar geven over de wedstrijden. Hierbij ga ik dieper in op alle aspecten die komen kijken om tot een goed resultaat te komen.

Lees meer →
examens detectie

Examens detectie

De Nederlandse Speur en Detectie Bond heeft een vast systeem van examens ontwikkeld voor alle recreanten van detectie. Dit systeem is ideaal te gebruiken op hondenscholen.

Lees meer →
opleiding detectie

Benodigdheden detectie

In deze blog leggen we uit welke spullen handig zijn bij de eerste stappen binnen de detectie wereld voor honden. Deze benodigdheden zijn een aanbeveling en dus absoluut niet verplicht.

Lees meer →